Konferansier

Nils & Ronny har solid erfaring som programledere på TV, den ligger til grunn for deres stødige og unike måte å løse konferansieroppgaver

De har produsert og presentert egne roadmovie-reiseserier fra hele verden, frontet seriøse dokumentarfilmer og en rekke bidrag til innsamlingsaksjoner, hatt sitt eget sceneshow og vært programledere i store studio med hundrevis av publikummere. I tillegg til å være ansikt utad på sine egne produksjoner og programmer, har de har vært populære gjester på TV-programmer som Lindmo, Skavlan og Nytt på Nytt.

De har en unik tilnærming til konferansieroppdrag gjennom at de gjerne binder sammen arrangementet/eventet med visuelt innhold/filmklipp fra sin egen omfattende produksjon eller via filminnslag som de produserer spesielt for arrangementet (Se ”Filmproduksjon”)

De kommuniserer med et bredt publikum gjennom sine TV-produksjoner. De møter folk fra alle lag i øyehøyde ute på veien, det samme gjør de fra scenen. Som konferansierer evner de å kombinere humor og alvor på en måte som fenger og engasjerer.

 

Screen Shot 2018-08-21 at 12.55.30.png

Det er i det hele tatt mange muligheter. Ta kontakt så finner vi ut hva som er best for akkurat ditt firma/ ditt event.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close