Våre foredrag

Som TV-produksjonene, ligger Nils & Ronnys foredrag i skjæringspunktet mellom underholdning og det faglige.

Tenk • Føl • Le

Erfaring viser at det er et stort behov i event-/seminarsammenheng for denne typen innslag.

”Jeg lo, jeg ble berørt og jeg fikk mye å tenke på”

This slideshow requires JavaScript.

Nils & Ronny oppnår spennende dynamikk og skift i sine foredrag via tallrike filmklipp blant annet fra ”utagerende” reisevirksomhet verden rundt

Filmklippene underbygger eller kontrasterer det verbale og benyttes for å sette stemninger eller gjøre dramaturgiske kast, der det trengs. Publikum inviteres med på en times reise der de stimuleres til…ja nettopp: Tenke – Le – og Føle

 


Foredrag #1

”Veien blir til HVIS du går”

DSC00564

EVENTYR – MOTIVASJON – INSPIRASJON

Det heter seg så fint at ”Veien blir til når du går”, men det ligger som en forutsetning i uttrykket at du tross alt allerede har klart å få ræva ut av sofaen og beina ut av døra. Først DA kan veien bli til, drømmer oppfylles og hårete mål nåes!
Les mer.


Foredrag #2 

“Kultur og kulturforståelse”

DSC00783

 

KULTUR – KOMMUNIKASJON – MENNESKER

Nils & Ronny viser oss hva som skjer når man møter mennesker med nysgjerrighet og respekt, når man får andre til å åpne opp og vise hvem de er, og finner ut hva som driver dem, enten de er kollegaer, kunder eller folk man tilfeldig møter ute i verden. Magi kan skje når man viser toleranse, og tør å se muligheter i kulturforskjeller fremfor negative utfordringer.
Les mer.


 

Foredrag #3

“Jo, verden er faktisk bedre enn sitt rykte”

20170325_064208.jpg

KULTUR- KOMMUNIKASJON – REISELIV

Nils & Ronny viser oss hvordan vi kan bryte ut av vanetenkningens alt for trange skjorte, om hvordan man kan møte helt andre kulturer og mennesker enn de vi kjenner, men allikevel klare å få det beste ut av hverandre. Det er når vi oppdager at det er langt mer som forener oss enn det som skiller oss, at verden kanskje ikke er så farlig som mange vil ha det til.
Les mer.


Foredrag #4

“Et Umulig Prosjekt”

DSC04952

INSPIRASJON – MOTIVASJON – FRYKT OG MOT

”Et umulig prosjekt” er et foredrag utenom det vanlige. Nils & Ronny tar oss med inn i deres verden, hvor alt er mulig. Det handler om de unike opplevelsene som venter de som tør å ta skrittet godt utenfor sin egen komfortsone, om det å møte mennesker med respekt og nysgjerrighet, uansett hvem de er og hvor de kommer fra. Om det å kline til og lykkes, der alle andre ser hindre og motstand.
Les mer.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close