Jo, verden er faktisk bedre enn sitt rykte

Verden overgår alt. Ingenting er råere, villere, vakrere. Den er brutal, fantastisk, skremmende og inspirerende. Å erobre verden krever nysgjerrighet, mot, handlekraft og ydmykhet. Men åpner først verden seg for deg, blir du aldri den samme som du var før du la ut på reisen. Og forhåpentligvis kan du vende hjem med vissheten om at;

Verden faktisk er bedre enn sitt rykte.

Nils & Ronny reiser alene, uten TV-team, ja, helt uten sikkerhetsnett. De har reist gjennom Colombia i bunad, med ei inkontinent geit i baksetet, fraktet kunst ut av Gazas smugler-tunneler, kjørt racerbil gjennom de mest beryktede områdene i Mexico og laget dansefilm i Manilas OG verdens mest beryktede slum. Blant svært mye annet.

Selv snakker de om å inneha ”Hønefoss-kompetanse” når det gjelder å komme nær folk ute i verden. Hvor det å være jordnær, tørre å gi av seg selv, møte folk i øyehøyde, uansett om det er presidentfrua eller han som lever på ei søpledynge, og det å la nysgjerrigheten styre, blir viktige redskaper for å skape magiske øyeblikk som skaper både latter og refleksjon.

Nils & Ronny viser oss hvordan vi kan bryte ut av vanetenkningens alt for trange skjorte, om hvordan man kan møte helt andre kulturer og mennesker enn de vi kjenner, men allikevel klare å få det beste ut av hverandre. Det er når vi oppdager at det er langt mer som forener oss enn det som skiller oss, at verden kanskje ikke er så farlig som mange vil ha det til.

Foredraget passer svært godt til de som ønsker seg en opplevelse som både motiverer og inspirerer, det er fengslende, lattervekkende og til ettertanke. Nils & Ronny evner som få andre å bevege seg i spennet mellom latter og tårer, og gir publikum noe å snakke sammen om lenge etter at gutta har gått av scenen.

Kontakt for å booke “Jo, verden er bedre enn sitt rykte”

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close