”Veien blir til HVIS du går”

Det heter seg så fint at ”Veien blir til når du går”, men det ligger som en forutsetning i uttrykket at du tross alt allerede har klart å få ræva ut av sofaen og beina ut av døra. Først DA kan veien bli til, drømmer oppfylles og hårete mål nåes!

Etter et nachspiel i 1997 bestemmer Nils & Ronny seg for å si opp sine faste jobber, låne penger og kameraer, og reise ut i verden for å finne opp ”reise-TV” genren på nytt. NIKE sier ”Just DO it”, og det er akkurat det gutta har gjort siden.

Hvordan la jakten på egenopplevelsen styre mye av valgene, profesjonelt men også privat? Hva skal til for å forsere hindre og omsette drømmer til handling og resultater? Mange ser problemer og utfordringer og mener å ha løsningene, men hvordan komme dit at man rett og slett ”bare GJØR det”?

Nils & Ronny inspirerer sitt publikum gjennom sine mange særdeles ”handlekraftige” og eventyrlige prosjekter, der de følger drømmen og ønsket om gi seg selv og publikum opplevelser for livet.

De har smuglet kunst ut av de illegale tunnelene i Gaza, satt seg på kombisykler for å prøve den ”omvendte” fluktruta” fra Storskog i Finnmark til Kabul i Afghanistan, de bygget et romersk bibliotek på syv dager i en veiløs, Filippinsk landsby, de dundret gjennom 17 land på 24 timer for å sette ny verdensrekord i antall land passert i bil på ett døgn, de snudde integreringspolitikken på hode da de arrangerte ”Aylssøker Grand Prix” for å kåre Norges raskeste asylsøker bak rattet, de spritet opp eldreomsorgen på gamlehjemmet, hvor skjørbeinte bestemødre tømte ekte Champagneflasker og virtuelle atutomatvåpen høyre og venstre i skytespillet ”Call of duty” og ikke minst reiser til land hvor alle reiseråd sier ”keep out” for å vise at verden kanskje ikke er fullt så farlig som alle vil ha det til.

”Veien blir til HVIS du går” er et foredrag utenom det vanlige, som kan gi tro på at det er mulig å bryte ut av vanetenkningens tvangstrøye og til å søke arbeidsglede og magi i jobb og hverdag. Med humor og fortellerglede gir Nils & Ronny sitt publikum en time som vil motivere til å tenke nytt og annerledes, enten du er sjef, ansatt, selger eller kunde, eller rett og slett bare trenger å få inspirasjon til å gjøre det du alltid har drømt om å gjøre.

 

Kontakt for å booke “Veien blir til HVIS du går”

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close