Kultur og kulturforståelse

(Hvordan en bil med 700 hk, røyking av filtersigaretter, fortæring av en trafikkdrept grevling og bunad som reiseantrekk i et av verdens farligste land, kan gi de aller beste møtene med folk)

18 ganger rundt jorda. Nils & Ronny har i 20 år reist i fjerne land og ukjente kulturer, og stort sett klart å vende levende hjem. Men, man må ikke alltid reise kloden rundt for å møte på kulturelle utfordringer. Ofte behøver du ikke gå mer enn én etasje ned på jobben for å møte andre avdelinger innenfor samme bedrift, som krever relativt avansert kulturhåndtering. Og, jo lenger unna du kommer din egen arbeidsplass, jo større er mulighetene for at du møter på og må håndtere andre kulturer, i videste forstand.

DSC00339

Nils & Ronny viser oss hva som skjer når man møter mennesker med nysgjerrighet og respekt, når man får andre til å åpne opp og vise hvem de er, og finner ut hva som driver dem, enten de er kollegaer, kunder eller folk man tilfeldig møter ute i verden. Magi kan skje når man viser toleranse, og tør å se muligheter i kulturforskjeller fremfor negative utfordringer.

Foredraget bidrar til å forsterke forståelsen og opplevelsen av det å ha en bedriftskultur, og sier noe om hvordan den enkelte kan bidra til å skape gode, fruktbare møter mellom mennesker. Det hjelper oss til å se styrker i ulikheter og muligheter i frustrasjoner. Ikke minst minner det oss på det ansvaret hver enkelt har for å gjøre arbeidsplassen til et bra sted for både effektiv samhandling og trivsel.

Som alltid formidles budskapet med humor og innlevelse, og foredraget passer utmerket til deg som ser etter en time i krysningspunktet mellom faglig innhold og underholdning.

DSC00294

Kontakt for å booke “Kultur og kulturforståelse”

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close