“Et Umulig Prosjekt”

Hva gjør du om du, som Nils & Ronny gjorde for mange år siden, befant deg på landsbygda i fjellene på Filippinene, tilfeldigvis møtte en ung lærerinne, og lovet å sende noen engelske bøker til skolen hennes, men så glemmer hele greia?

20 år senere bestemmer gutta seg for å gjøre opp regninga, og det med blytunge morarenter.

Resultatet blir et romersk bibliotek med søyler og det hele, fylt med bøker, laboratorieutstyr, musikkinstrumenter, stjernekikkerter, dampmaskiner og bilder av kommunestyret i Hønefoss. Av alle prosjekter og påfunn de har klart å komme opp med på TV, er dette uten tvil det mest forrykte og uforutsigbare.

Det er regntid, landsbyen er veiløs, og det går store leirskred som isolerer dem nede i dalen. Den lokale ”byggmesteren” forsvinner, de må lage et lite kraftverk i elva ved landsbyen for å få lys til nattarbeide.

De rekker også å lære ungene å bake pepperkaker. De arrangerer utekino under stjernene på landsbytorget med Flåklypa Grand Prix. De holder norskundervisning på barneskolen, hvor de viser frem arrene etter møter med isbjørnen, som lusker rundt i gatene på jakt etter menneskekjøtt.

”Et umulig prosjekt” er et foredrag utenom det vanlige. Nils & Ronny tar oss med inn i deres verden, hvor alt er mulig. Det handler om de unike opplevelsene som venter de som tør å ta skrittet godt utenfor sin egen komfortsone, om det å møte mennesker med respekt og nysgjerrighet, uansett hvem de er og hvor de kommer fra. Om det å kline til og lykkes, der alle andre ser hindre og motstand.

”Et umulig prosjekt” peker lagt utenfor seg selv. Her vil alle finne noe med klangbunn i egen jobb og eget liv. Visjoner, ambisjoner, å våge å drømme, møte etiske dilemmaer og det å stole på at sin egen driv og entusiasme kan gjøre det umulige mulig.

 Eller som Nils & Ronny pleier å formulere det:

 ”Veien blir til HVIS du går”

20170325_033650

Foredraget ”Et umulig prosjekt” er perfekt for store og små grupper som vil tilbringe en time hensatt i en verden så langt fra deres egen hverdag det er mulig å komme. Enten du er sjef eller ansatt, selger eller kunde, vil du kunne hente inspirasjon og refleksjon gjennom den livsgleden, varmen og humoren som oppstår disse syv døgnene i landsbyen. Nils & Ronny evner som få andre å bevege seg i spennet mellom latter og tårer, og gir publikum noe å snakke sammen om lenge etter at gutta har gått av scenen. 

Kontakt for å booke “Et Umulig Prosjekt”

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close